Zaterdag 16 februari lieten de turnsters van SSS hun veel getrainde oefening zien aan de jury. In de eerste ronde waren de pupillen 1 D1 en junior divisie 5 aan de beurt.   Deze turnsters kwamen na 4 toestellen in de bovenste helft van het deelnemersveld uit. Helaas zonder podiumplekken dit keer. Nu is het afwachten of ze punten voldoende hebben om door te mogen stromen naar de finalewedstrijden.

In de tweede ronde waren de junioren divisie 6 aan de beurt. Deze meiden trainen de laatste tijd erg hard en gaan met sprongen vooruit. Dit resulteerde in een 4e podium plaats voor Selena Nooranus en een knappe 7e plek voor Annabel. Wij verwachten dat beide meiden door zijn naar de finalewedstrijden.

In de derde ronde was het de beurt aan Fleur Verhoef in de jeugd divisie 6. Deze dame liet iedereen achter zich en mocht het hoogste podium betreden. Om een mooie 1e plaats medaille in ontvangst te nemen. Hiermee heeft Fleur zich meteen voor de finale geplaatst.

De 4e en tevens de laatste ronde was het o.a. de beurt aan Rosalie Buijs, senior divisie 4.  Hoe nerveus ze ook was ze hield ze goed in bedwang. Wel had ze een val op de brug, maar vocht zich terug op de andere toestellen. Aan het eind van de wedstrijd mocht zij een medaille ophalen voor de 4e plaats en heeft zich hiermee meteen geplaatst voor de finale.

foto fleur 1e (Medium).JPG