Zaterdag 8 februari hadden 7 turnsters van SSS Lopik hun eerste voorwedstrijd van dit seizoen. Ilse van Zanten en Sidney Hagenaar als instap, Anouk Eikelenboom en Frederiek Buijs als pupil 1, Ilse vd Hee als pupil 2 en Anne van Wegen en Jill vd Akker als jeugd 1 mochten aan het werk in sporthal De Eiber in Oudewater. 

Helaas voor Sidney moest zij de wedstrijd laten schieten wegens ziekte. De eerste ronde was Ilse van Zanten dus de enige dame van SSS die aan de slag mocht. Ilse was erg gespannen voorafgaand aan de wedstrijd, maar ondanks deze spanning turnde ze een mooie wedstrijd. 

In de tweede ronde mochten Anouk, Frederiek en Ilse vd Hee de wedstrijd vloer op. Ook zij hadden last van spanningen, vergaten hier en daar een stukje van de oefening, maar wisten dit op slimme wijze weer te herstellen. Al met al allemaal wel een goede wedstrijd geturnd. 

IMG-20200208-WA0006.jpg

In de derde ronde kwamen Anne en Jill in actie. Ook deze meiden zagen wel wat op tegen sommige onderdelen. Jill had nog even pech op de brug, waarop ze weggleed van de ligger en een kleine val maakte. Gelukkig bleef het beperkt tot wat schrik en leverde het geen vervelende blessure op. 

Helaas werden er geen podiumplaatsen behaald vandaag en zijn er dus ook nog geen finale tickets bemachtigd. Op naar de volgende voorwedstrijd in maart, waar de volgende kansen hierop gewoon weer open liggen. Trainster Fieke week waaraan gewerkt moet worden de komende weken in de trainingen. 
We kijken terug op een leuke wedstrijddag met veel spanning, mooie oefeningen en veel gedrevenheid bij de turnsters.