WIE ZIJN WIJ?

SSS Lopik (Sport Staalt Spieren) is opgericht op 15 februari 1963 en is niet meer weg te denken uit de gemeente Lopik. Wij zijn een vereniging voor zowel recreatie- als wedstrijdsport. SSS Lopik is een vereniging voor alle leeftijden met een prettige en open sfeer en telt ca 150 leden. Gediplomeerde train(st)ers zorgen ervoor dat jongens, meisjes en volwassenen met plezier hun sport kunnen beoefenen. Zij worden op dusdanige wijze begeleidt dat zij het beste uit zich zelf kunnen halen. De lessen worden vooral gegeven in de sporthal “De Wiekslag” in Lopik.

SSS Lopik is aangesloten bij de KNGU, Dit betekent dat onze (selectie) turners/ turnsters mee doen aan regionale- en district wedstrijden georganiseerd door de KNGU..

Jongens en meisjes kunnen bij ons terecht voor turnlessen en freerunlessen. Deze lessen worden door gekwalificeerde train(st)ers en assistenten gegeven. Plezier en persoonlijke aandacht staan centraal. Ieder kind krijgt bij ons de begeleiding die het nodig heeft om het maximale uit zichzelf te halen.

Voor volwassenen hebben we ook een gevarieerd aanbod aan lessen. Kijk in het lesrooster voor de dagen en tijden.

Wil je kennismaken met onze vereniging? Wij bieden iedereen twee gratis proeflessen aan. Maak er gebruik van en doe mee. Neem contact op met de leiding om een afspraak te maken om mee te doen. Pak je sportspullen en kijk of je het leuk vindt, je kunt meteen starten!