Zaterdag 3 november werden de regionale springwedstrijden weer gehouden. Na twee jaar afwezigheid op deze wedstrijden, was SSS Lopik dit jaar weer vertegenwoordigd, zelfs met twee teams.

Op het niveau van Pupil E bestond de groep uit 5 meiden (D'jowenna, Famke, Shania, Roxo, Inge) en 1 jongen (Ruben). Super spannend, want voor de meeste van hen was het de eerste keer dat ze een echte wedstrijd mochten turnen. Maar wat deden ze het goed! Ze lieten mooie sprongen zien op de trampoline, over de kast en maakten mooie koprollen en radslagen op de mat. Ze hadden het ook zichtbaar naar hun zin!

sss-lopik-foto-hele-groep-3.png

Aan het einde van de wedstrijd kregen zij als beloning voor hun zeer gedreven inzet een mooie beker! Naast deze sterren van Pupil E was er ook een team op het niveau van Jeugd D. In deze groep lieten 9 meiden (Jill, Anouk, Danique, Ilse, Julia, Jasmijn, Roos, Anne en Fenne) zien waar ze de afgelopen weken hard voor getraind hadden.

Als een echt team gingen ze te werk. Op de lange mat werden mooie koprollen, sprongen, radslagen en zelfs een paar mooie loopoverslagen getoond aan de jury. Het onderdeel minitrampoline-kast ging ietsje minder, maar op het onderdeel minitrampoline werd weer de ene mooie sprong na de andere goed uitgevoerd. Ze gingen helemaal los op dit onderdeel en lieten zien wat ze in huis hadden. Dit werd dan ook beloond door de jury.

1e-prijs-sss-lopik (Middel).JPG

Op het onderdeel minitrampoline werd een hele mooie 1e plaats behaald. Ook de oefening op de lange mat werd beloond met een podiumplaats (3e). Trainsters Chantal, Fleur en Fieke mogen met recht trots zijn op deze 2 groepen.

foto hele groep met bekers (Middel).JPG