Lang hebben we er naar uitgekeken, maar maandag 14 januari jl. was het dan eindelijk zover, de presentatie van de nieuwe trainingspakken.

Tussen de trainingen van onderbouw en bovenbouw selectie door, werden de pakken officieel in ontvangst genomen door de meiden uit de turnselectie. Met een gezamenlijk fotomoment met alle aanwezige turnsters en de technische leiding. Het leverde een mooi plaatje op.

Met een sponsorbedrag van Schilt Engineering uit Schoonhoven en een eigen bijdrage vanuit de clubkas van SSS Lopik konden trainingspakken voor alle selectieturnsters en de technische leiding worden aangeschaft. De turnsters en leiding kunnen met de nieuwe pakken bij de wedstrijden rekenen op een representatief voorkomen.

Mede dankzij Lena de Vos, een lid uit de selectie. Zij heeft een tijdje geleden een heel lief briefje naar de werkgever van haar vader gestuurd, dat ze sinds een jaar op turnen zit, dat ze ook meedoet aan wedstrijden en dat de gymvereniging nodig nieuwe trainingspakken kon gebruiken. En met de vraag of hij de club zou willen sponsoren. Daar wilde de heer Schilt wel aan meewerken.

De leiding en het bestuur van de gymvereniging zijn ontzettend blij met deze sponsoring. "Het ziet er heel mooi uit, we kunnen er goed mee voor de dag komen en de pakken zitten heerlijk. Laat de wedstrijden maar komen, wij zijn er helemaal klaar voor!"

Schilt Engineering en Lena bedankt!

nieuwe-trainingspakken-voor-sss-opik.png