Zoals jullie ook vernomen hebben in de pers steekt het Corona-virus weer behoorlijk de kop op. Ook de gemeente Lopik wordt hierbij helaas niet voorbij gelopen.

Ook wij moeten daarom rond de gymlessen de regels wat aanscherpen en aanpassen. We hebben namelijk gemerkt dat het steeds lastiger wordt om onderling afstand te bewaren tijdens het halen en brengen van de kinderen bij de gymlessen. Wij hebben als bestuur de koppen virtueel bij elkaar gestoken en hebben aangepaste richtlijnen opgesteld, die wij hieronder willen toelichten.

 

Ouders worden verzocht de kunderen bij de ingang bij Pulse buiten af te zetten. Hier worden zij 5 minuten voor aanvang van de les opgevangen door de (assistent) train(st)er om hen naar de zaal te begeleiden. Aan het einde van de les worden de kinderen door de (assistent) train(st)er naar de uitgang bij Pulse gebracht. Ouders kunnen buiten wachten en daar de kinderen opvangen. 

 

Bij de recreatieles 10+, freerunles en selectie bovenbouw zullen wij de kinderen niet ophalen en naar de uitgang brengen. Zij komen zelf naar binnen in de zaal en gaan zelf weer naar buiten. 

 

Uiteraard verwachten wij van de ouders bij het brengen en halen van de kinderen ook buiten de 1,5 meter afstand in acht nemen. 

Daarnaast vragen wij de ouders om de kinderen omgekleed naar de sporthal te laten komen, zodat alleen de buitenschoenen nog gewisseld hoeven te worden voor binnenschoenen. 

Om één en ander goed te kunnen stroomlijnen zullen ook de lestijden op donderdag iets worden aangepast. Zo kunnen we wat wisselruimte tussen de lessen creëren.

Peuter/kleuter: 16:00 - 16:45 uur (blijft gelijk)

Recreatie 5+: 17:00 - 17:55 uur

Recreatie 6+: 18:05 - 19:00 uur

Recreatie 10+: 19:05 - 20:00 uur

 

Wij hopen dat deze maatregelen voldoende zijn om het veilige gevoel weer te kunnen waarborgen.

Wij snappen dat deze situatie niet ideaal is, maar helaas moeten wij keuzes maken om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden in deze rare tijden.

We vertrouwen op ieders medewerking en begrip. Zijn er nog vragen, via de mail zijn wij bereikbaar via ssslopiksecretariaat@gmail.com