Eindelijk is het weer zover, we kunnen en mogen weer binnen sporten! Vanaf 1 juli mogen we weer binnensporten, natuurlijk binnen de aangepaste richtlijnen van de RIVM. Binnen de contactsport, waar de turnsport ook onder valt, hoeft er niet altijd 1,5 meter afstand gehouden te worden als dit nodig is voor het beoefenen van de sport of het geven van begeleiding. Voor en na de les en tijdens pauze is het wel de bedoeling om zoveel mogelijk de 1,5 meter te bewaren bij volwassenen en jeugd vanaf 13 jaar. Daarnaast blijven uiteraard de basisregels van kracht. Heb je (milde) klachten, blijf dan thuis en kom niet sporten.

We zullen de lessen allemaal weer oppakken. Weer terug naar het “nieuwe” normaal. Kijk hieronder voor de informatie over jouw les.

Selectie turnsters onderbouw (groep maandag 15.30-17.30)
Vanaf maandag 6 juli trainen zij weer op de normale tijden van 15.30 - 17.30 uur op de vertrouwde plek in de sporthal. In verband met de gemiste lessen zijn wij voornemens om wat langer door te trainen tot en met 27 juli. De trainster Fieke zal inventariseren wie er dan allemaal zijn en of het de moeite is om door te trainen.

Selectie turnsters bovenbouw (groep maandag 17.30-19.30)
Vanaf maandag 6 juli trainen zij weer op de normale tijden van 17.30 - 19.30 uur op de vertrouwde plek in de sporthal. In verband met de gemiste lessen zijn wij voornemens om wat langer door te trainen tot en met 27 juli. De trainster Fieke zal inventariseren wie er dan allemaal zijn en of het de moeite is om door te trainen.

Freerunners (groep maandag 19.30-20.30)
Vanaf maandag 6 juli trainen zij weer op de normale tijden van 19.30 - 20.30 uur op de vertrouwde plek in de sporthal. In verband met de gemiste lessen zijn wij voornemens om wat langer door te trainen tot en met 27 juli. Stijn en Fieke zullen inventariseren wie er dan allemaal zijn en of het de moeite is om door te trainen.

Conditie uur (groep maandag 20.30-21.30)
Deze groep is het buiten trainen zo goed bevallen dat zij de trainingen nog even buiten voortzetten. Trainer Rob is voornemens om de hele zomervakantie door te trainen vanaf locatie Salmsteke. Rob zal inventariseren in de groep of hiervoor voldoende animo is. De tijd blijft zoals de laatste weken van 19.30 - 20.30 uur.

Keep Fit (groep dinsdag 9.15-10.15 en 10.15-11.15)
Deze groep zal weer starten op dinsdag 7 juli op normale tijden op de vertrouwde plek in de Schouw. Het voornemen is om met deze groep door te trainen tot en met 28 juli. Trainster Suzan zal inventariseren bij de leden van de groep of er voldoende animo is.

Trimmen (groep woensdag 9.00-10.00)
Vanaf woensdag 1 juli trainen zij weer op de normale tijden van 9.00 - 10.00 uur op de vertrouwde plek in de sporthal. In verband met de gemiste lessen zijn wij voornemens om wat langer door te trainen tot en met 29 juli. De trainster Ellen zal inventariseren wie er dan allemaal zijn en of het de moeite is om door te trainen.

Kleutergym / Nijntje Beweegdiploma (groep donderdag 15.15-16.00)
Vanaf donderdag 2 juli trainen zij weer (bijna) op de normale tijden van 15.15 - 15.55 uur op de vertrouwde plek in de sporthal. Om drukte te voorkomen en de 1,5 meter tussen ouders te kunnen handhaven, vragen wij u om via de tribune de zaal binnen te komen om uw kind te brengen en de zaal via de kleedkamer weer te verlaten. Met het ophalen precies hetzelfde. We hanteren dus als het ware eenrichtingsverkeer. Wij vragen u om uw kind thuis om te kleden en meteen na het afzetten en ophalen van uw kind de accommodatie weer te verlaten. Dit allemaal om de veiligheid van iedereen te kunnen blijven waarborgen.

Peutergym / Nijntje Beweegdiploma (groep donderdag 16.00-16.45)
Vanaf donderdag 2 juli trainen zij weer (bijna) op de normale tijden van 16.05 - 16.45 uur op de vertrouwde plek in de sporthal. Om drukte te voorkomen en de 1,5 meter tussen ouders te kunnen handhaven, vragen wij u om via de tribune de zaal binnen te komen om uw kind te brengen en de zaal via de kleedkamer weer te verlaten. Met het ophalen precies hetzelfde. We hanteren dus als het ware eenrichtingsverkeer. Wij vragen u om uw kind thuis om te kleden en meteen na het afzetten en ophalen van uw kind de accommodatie weer te verlaten. Dit allemaal om de veiligheid van iedereen te kunnen blijven waarborgen.

Recreatieturnen (groep donderdag 17.00-18.00)
Vanaf donderdag 2 juli trainen zij weer op de normale tijden van 17.00 - 18.00 uur op de vertrouwde plek in de sporthal. In verband met de gemiste lessen zijn wij voornemens om wat langer door te trainen tot en met 27 juli. De trainster Suzanne zal inventariseren wie er dan allemaal zijn en of het de moeite is om door te trainen.

Recreatieturnen (groep donderdag 18.00-19.00)
Vanaf donderdag 2 juli trainen zij weer op de normale tijden van 18.00 - 19.00 uur op de vertrouwde plek in de sporthal. In verband met de gemiste lessen zijn wij voornemens om wat langer door te trainen tot en met 27 juli. De trainster Fleur zal inventariseren wie er dan allemaal zijn en of het de moeite is om door te trainen.

Recreatieturnen (groep donderdag 19.00-20.00)
Vanaf donderdag 2 juli trainen zij weer op de normale tijden van 19.00 - 20.00 uur op de vertrouwde plek in de sporthal. In verband met de gemiste lessen zijn wij voornemens om wat langer door te trainen tot en met 27 juli. De trainster Fleur zal inventariseren wie er dan allemaal zijn en of het de moeite is om door te trainen.

Bootcamp (groep vrijdag 09.00-10.00)
Zij gaan gewoon door zoals het ging en verzamelen buiten bij de normale ingang van de sporthal. De training zal afgewerkt worden op het terrein rond de sporthal. Zij trainen van 09.00 - 10.00 uur. Of en wanneer de trainingen in de zomervakantie doorgaan zal door trainster Winnie geïnventariseerd worden.

Zaterdag selectie (groep zaterdag 9.00 - 11.00)
Vanaf zaterdag 2 juli trainen zij weer op de normale tijden van 9.00 - 10.00 uur op de vertrouwde plek in de sporthal. In verband met de gemiste lessen zijn wij voornemens om wat langer door te trainen tot en met 1 aug. De trainster Fieke zal inventariseren wie er dan allemaal zijn en of het de moeite is om door te trainen.