Zaterdag 7 april was het een gezellige en drukke bedoeling in sporthal de Wiekslag.

Clubkampioenen: Britt van Elteren, Rosalie Buijs, Senne van Renselaar

De jaarlijkse clubkampioenschappen van turnvereniging SSS Lopik werden gehouden.

In drie rondes lieten de turn(st)ers van alle niveaus zien wat ze het afgelopen jaar allemaal geleerd hebben. In de eerste en tweede ronde kwamen de selectie meiden aan bod. Hier werden o.a. op de vloer oefeningen op muziek geturnd. Vanaf dit jaar konden wij eindelijk het publiek ook goed mee laten luisteren, dankzij onze nieuwe muziekinstallatie. Deze muziekinstallatie werd onlangs nog gesponsord door de Lionsclub IJsselstein Lopikerwaard. In de derde ronde kwamen de recreatie meiden en jongens aan bod. Iedereen had wel wat last van wat spanning, maar gelukkig hebben we ook heel veel lachende gezichten mogen zien. Zowel van de deelnemers zelf, als van de trotse ouders en andere belangstellende op de tribunes.

In iedere ronde werd er gestreden om de titel van clubkampioen. Zo konden wij 3 clubkampioenen huldigen. Senne van Renselaar is clubkampioen Recreatie, Rosalie Buijs is clubkampioen Bovenbouw en Britt van Elteren is clubkampioen Jong Talenten.

Naast de huldiging van de clubkampioenen werd er ook in de eigen categorie en op eigen niveau onderling gestreden. Iedereen ging met een prachtige medaille naar huis. 
Tussen de rondes door werd er ook een verloting gehouden, met hele leuke prijzen die gesponsord werden door verschillende lokale ondernemers. Zo waren er leuke prijzen beschikbaar gesteld door o.a. De manebrug, Bakkerij de Keizerskroon, Kapsalon Corry, Kaasboer van der Stok, bloemenshop 4Roses, De Schouw en Biezjoe enzo. Het bestuur en alle winnaars bedanken iedereen voor deze onmisbare bijdragen.

clubkampioenen-sss-lopik-2018.png