Beste (ouders van) leden,

De hele wereld is in de ban van het Coronavirus. Uiteraard hebben wij als bestuur de nieuwsberichten nauwlettend in de gaten gehouden. Wij volgen hierbij de richtlijnen van de RIVM, GGD en de gymbond KNGU. En aangezien wij geen specialisten zijn, beroepen wij ons op de adviezen die eerder genoemde instanties geven. 

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte vanmiddag over het coronavirus, heeft NOC*NSF een oproep gedaan aan alle sportorganisaties om alle sportactiviteiten te stoppen. De KNGU heeft dit advies overgenomen en alle activiteiten tot en met 31 maart geannuleerd. Ook hebben zij het advies gegeven aan de verenigingen om ook alle clubactiviteiten (vergaderingen, activiteiten en trainingen) te annuleren. Zie voor het achterliggende bericht deze link. 

Wij hebben vanmiddag met het bestuur overleg gehad en hebben dit advies per direct overgenomen. Met onmiddellijke ingang hebben wij alle lessen geannuleerd die op dat moment nog zouden starten. Vanaf vandaag 12 maart zullen alle lessen en andere activiteiten komen te vervallen. Vooralsnog houden wij ook de termijn aan die geadviseerd wordt, 31 maart 2020. Als hierin nog iets wijzigt, zullen wij u hiervan uiteraard op de hoogte stellen. 

Wat houdt dit in voor SSS Lopik:

Lessen

Alle lessen (zowel jeugd als volwassenen) zullen vanaf vandaag t/m 31 maart worden afgelast. 

Turnwedstrijden 14 en 28 maart

Voor onze selectie turnsters stonden er 2 wedstrijden gepland op zaterdag 14 en 28 maart. Deze wedstrijden gaan niet door. De KNGU gaat bekijken hoe ze dit verder vorm gaan geven. Of de wedstrijden op een ander moment kunnen plaatsvinden of helemaal vervallen is nu nog niet duidelijk. Op dit moment hebben wij hierover nog geen informatie en wachten wij de verdere berichtgeving van de KNGU af.

Hoe nu verder?

Wij blijven alles uiteraard nauwlettend volgen en zullen actie nemen als er zaken wijzigen. Wij zullen u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen. Via de app-groepen, mail en/of social media houden wij u op de hoogte. Heeft u vragen, dan kunt u uiteraard contact opnemen met ons via ssslopiksecretariaat@gmail.com

 

Met vriendelijke groet, 

 

Fieke Rijkaart

voorzitter SSS Lopik